Atos levert ECM-systeem aan Thales

Zwaarbeveiligd platform verbindt vijftig landen

Ict-dienstverlener Atos heeft een bedrijfsbreed ecm-systeem ingevoerd bij Thales. Het systeem is gebaseerd op Livelink van Open Text. De maker van geavanceerde beveiligingssystemen voor luchtvaart, transport en defensie gebruikt het systeem voor de uitwisseling van bedrijfsinformatie tussen vijftig landenvestigingen. Het gaat om informatie over productieprocessen, aanvullende informatie en gegevens over aanbestedingen. Het systeem telt ongeveer 70.000 gebruikers.

Het ecm-systeem is rolgebaseerd. Dat betekent dat gebruikers, afhankelijk van hun functie, toegang krijgen tot gegevens. Het vastleggen van de gebruikersrechten van medewerkers nam enkele maanden in beslag.

Het ecm-project startte in 2008 als initiatief tot het verbeteren van de samenwerking tussen landenvestigingen van de Thales Groep. In maart 2010 is begonnen met de invoering van het ecm-platform bij de verschillende landenvestigingen.

Atos ontwikkelde het systeem in het ecm-competentiecentrum dat gevestigd is ten noordwesten van de Franse stad Nice.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-11-17T16:25:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.