Managed hosting door True

MySapply koopt collectief accountantsdiensten in

 

Zelfstandige SAP-consultants aangesloten bij Stichting MySapply kunnen binnenkort collectief gebruik maken van de diensten van Kibo Accountants en Belastingadviseurs in het Zuid-Hollandse Dirksland. Daartoe heeft de stichting een contract gesloten met deze accountant. De ruim vijfhonderd leden van de MySapply Community krijgen een korting van 10 procent op de diensten van de accountant.

Veel zzp'ers hebben volgens MySapply hoge accountantskosten. Opdrachtgevers vragen nogal eens elk kwartaal een accountantsverklaring. De kosten hiervan lopen snel in de honderden euro's per jaar. De samenwerking tussen MySapply en Kibo biedt leden van de MySapply Community een goedkoper alternatief. Door vergaande automatisering kan de financiële dienstverlening geleverd worden tegen lagere prijzen. Via internet biedt de dienstverlener zzp'ers 24x7 inzicht in de boekhouding.

'De zzp'er stuurt al zijn ontvangen en verstuurde facturen eenvoudig per mail naar de accountant', legt eigenaar-accountant Hein Kiviet van Kibo uit. De boekhoudsoftware van Twinfield leest de facturen automatisch in. De informatie in de facturen wordt herkent op basis van de database van softwareleverancier Newviews.

Dashboard

Door de informatie uit Twinfield te koppelen aan Visionplanner krijgt de zzp'er een dashboard gepresenteerd met de kengetallen van zijn onderneming met zaken als omzet, resultaat, kasstroom/liquiditeit, maar ook branchespecifieke informatie als percentage declarabel, gemiddelde waarde van een opdracht per klant en gemiddeld uurtarief. Het dashboard kan de accountant op maat inrichten. 'In tien minuten heb ik zo'n onderdeel toegevoegd.'

Ook kan de zelfstandige zijn eigen prestaties afzetten tegen die van collega's in dezelfde branche. 'De meters in het dashboard staan in het rood als de zelfstandige minder presteert, in het groen als 'ie het beter doet dan zijn branchegenoten', zegt Kievit.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4383659). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×