Twee werknemers Aia worden mede-eigenaar

Aia Software, een Nijmeegse leverancier van software voor documentbeheer, heeft twee nieuwe aandeelhouders. Tim van Hugte en Jeroen Huinink hebben een deel van de aandelen van het bedrijf gekocht en maken daarmee de stap van werknemer naar directielid en mede-eigenaar. Beiden zijn al langere tijd actief bij Aia Software. Hunink is verantwoordelijk voor het technologiebedrijf, Van Hugte voor de verkoop en implementatie van de software. Paul Dirven is algemeen directeur.

Aia Software is een Nederlands bedrijf, opgericht in 1988. Het is sinds de oprichting gegroeid van een onderneming die vooral de Benelux bedient tot een wereldwijd opererende softwareleverancier. Aia Software levert het softwarepakket ITP (Intelligent Text Processing) voor het automatisch produceren, printen, publiceren en versturen van bedrijfsdocumenten met bestaande gegevens en conform de huisstijl. Dit ITP Document Platform wordt momenteel gebruikt door zo'n duizend organisaties in ruim dertig landen, beweert Aia. Het gaat daarbij om documenten als contracten, aanmaningen en schadecorrespondentie (overheden en verzekeraars zijn een belangrijke doelgroep).

Het bedrijf heeft naast een vestiging in Nijmegen kantoren in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland en Frankrijk. Ook onderhoudt Aia Software een uitgebreid partnernetwerk voor de distributie, indirecte verkoop, implementatie en integratie van de software.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-03-07T13:37:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.