ReadSoft en 4apps helpen C1000 met Oracle

Dit artikel delen:

Ecm-softwareleverancier ReadSoft en Oracle e-Business Suite-dienstverlener 4apps hebben een tool voor C1000 ontwikkeld waarmee deze supermarktketen gescande facturen kan inlezen in de Crediteuren-module van de Oracle e-Business Suite (EBS). De oplossing ReadSoft ProcessIt voert controles en validaties uit en laadt de gegevens in de open interface van Oracle Crediteuren. Deze oplossing werd gekozen uit het aanbod van vier.

C1000 maakt gebruik van Oracle e-Business Suite voor de ondersteuning van een groot gedeelte van zijn financiële bedrijfsproces. De handmatige verwerking van de facturen in het EBS-systeem zorgt voor hoge kosten. De diversiteit van deze facturen vraagt een goede herkenning van de software om zo de geautomatiseerde verwerking en workflow optimaal te laten verlopen. De software van ReadSoft voldoet hier aan en draagt op deze wijze bij aan efficiency-verbetering van de administratieve verwerking.

Het doel van C1000 is door middel van digitalisering de factuurstroom van de niet-handelsgoederen (kostenfacturen) te optimaliseren en een verbeterde kwaliteit te leveren aan de verwerking van deze facturen. Op jaarbasis betreft het 85.000 facturen. Met de oplossing van ReadSoft en 4apps worden de elektronische facturen online aangeboden aan ReadSoft ProcessIt. Deze applicatie zorgt ervoor dat de gescande factuur wordt ingelezen in Oracle Crediteuren. ProcessIt voert controles en validaties uit en laadt de gegevens in de open interface van Oracle crediteuren. Wanneer de factuur is aangemaakt in Oracle, wordt het digitale beeld automatisch gekoppeld aan de factuur in Oracle.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Helaas net te laat.
Jumbo heeft aangegeven te stoppen met Oracle bij C1000 en gaat door met SAP.

http://www.distrifood.nl/web/Nieuws/Formules/Formules-artikel-pagina/142716/Jumbo-AH-en-Coop-kopen-136-C1000s.htm

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-05-01T14:43:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.