Becis lijft Dior Opleidingen in

Dit artikel delen:

Becis, een Amsterdamse dienstverlener op het gebied van informatiemanagement- en documentoplossingen, heeft Dior Opleidingen overgenomen. Deze opleider uit Zoetermeer organiseert opleidingen en workshops op het vlak van informatie- en documentatiedienstverlening. Dior Opleidingen richt zich op de overheid en blijft onder eigen naam actief op deze markt. Becis zegt de groep van dertig freelance docenten te willen uitbreiden.

Dior Opleidingen is actief sinds 1992. Onder de paraplu van Becis zullen nieuwe opleidingen, workshops, seminars en trainingen worden opgezet, zoals bijvoorbeeld rond het traineeprogramma van Becis. Opleidingen kunnen via e-learning, op locaties van Dior Opleidingen en bij klanten zelf worden gevolgd.

Becis is van origine actief op het gebied van postregistratie en archivering. Daarna heeft het bedrijf zich verbreed tot een advies- en detacheringsbedrijf op het gebied van documentaire informatievoorziening en informatiesystemen. Het nam eind 2011 het failliete Disconsult over.

Volgens directeur Robert Bos is de nieuwe overname van Dior Opleidingen in lijn met de groeidoelstelling van Becis en betekent het een aanvulling op het portfolio. 'Dior Opleidingen is een A-merk en onderscheidt zich onder andere door de accreditatie van de opleiding en de modulaire opbouw. Voor de didactische ondersteuning en expertise blijft Dior gelieerd aan Stichting Ivio.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-06-18T08:45:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.