AnchorMen stapt in Hadoop-programma Cloudera

Softwareontwikkelaar AnchorMen gaat samenwerken met Cloudera, leverancier van op Apache Hadoop-gebaseerde datamanagementsoftware en -diensten. Hiervoor stapt AnchorMen in het Cloudera Connect-partnerprogramma.

Het programma, dat is ontworpen om het innovatieve gebruik van Apache Hadoop te stimuleren voor een verscheidenheid van bedrijfsapplicaties, vertegenwoordigt in de branche het meest uitgebreide ecosysteem van technologiefabrikanten, value added resellers en managed service providers die Hadoop-gebaseerde oplossingen en diensten leveren. Cloudera Connect-leden ontvangen toegang tot het gereedschap van Cloudera, bestaande uit Hadoop-training, kennisdatabank en marketingmiddelen.

'We kijken ernaar uit om met AnchorMen een samenwerking op te bouwen die wederzijds voordeel biedt', zegt Tim Stevens, vice president van Business & Corporate Development bij Cloudera. 'Als trusted partner zullen we pogen AnchorMen te voorzien van tools en kennis die nodig zijn om Apache Hadoop-gebaseerde oplossingen te ondersteunen en te beheren en ermee te innoveren. Door de verregaande domeinkennis en de groeiende kennisbank van Cloudera en het grotere Cloudera Connect-partnerecosysteem in te zetten, kan AnchorMen nu zowel haar klanten helpen om de complexiteit te omzeilen die verbonden is met het uitrollen en beheren van Hadoop clusters als hun gegevens direct voor gebruik inzetten.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-08-01T17:07:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.