Sitecore investeert in Facebook-tool van Komfo

Dit artikel delen:

Cms-leverancier Sitecore heeft voor een onbekend bedrag een groot minderheidsbelang in Komfo genomen, aanbieder van een sociaal media marketingplatform en lid van Facebook's Preferred Marketing Developer-programma. Komfo's platform biedt marketeers een efficiëntere manier waarop zinvolle gesprekken op Facebook fan-pagina's kunnen worden gestart en beheerd zonder de inzet van extra middelen.

Sitecore heeft plannen om Komfo's sociale media marketingplatform te integreren in zijn Customer Engagement Platform om marketeers inzicht in en controle over de klantervaring op Facebook en andere sociale netwerken te geven, vergelijkbaar met wat Sitecore op dit moment biedt met Sitecore-beheerde onderdelen en interactiekanalen.

Sociaal engagement

In combinatie met Sitecore's investeringen zal Michael Seifert, Sitecore-oprichter en -ceo, deel gaan uitmaken van Komfo's raad van bestuur. 'We zijn de samenwerking met Komfo aangegaan zodat we dezelfde hoeveelheid controle en beheermogelijkheden die we op dit moment binnen het Customer Engagement Platform bieden voor het web, mobiele en offline kanalen, ook kunnen gaan aanbieden voor Facebook en de interactie met de community,' aldus Seifert. 'Sociaal engagement is een belangrijk element voor het organiseren van een succesvolle multichannel marketingstrategie. Komfo's applicaties en community tools maken het gemakkelijk om sociale initiatieven te schalen, en minimaliseren de tijd die wordt besteed aan het beheren en onderhouden van gesprekken binnen de sociale kanalen.'

Het Komfo-platform helpt organisaties het rendement op investeringen en Facebook-activiteiten te optimaliseren met eenvoudig te gebruiken applicaties voor gewenste marketingdoelen en call to actions, communicatie-instrumenten voor een efficiëntere tijdsbesteding en een prestatiedashboard en competitor benchmarking.

Klaar voor toekomst

'We zijn er klaar voor om onze dienstverlening wereldwijd uit te breiden en dit wordt werkelijkheid door de samenwerking met Sitecore als strategisch investeerder aan te gaan', zegt Rasmus Møller-Nielsen, medeoprichter en ceo van Komfo. 'Het Sitecore-partnernetwerk en de kennis die Michael Seifert zal meebrengen naar onze raad van bestuur is voor ons van significante waarde. We gaan vol verwachting de toekomst tegemoet.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-08-14T13:34:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.