Unisys laat gemeente Oss via apps overal werken

Dit artikel delen:
Unisys

Unisys heeft twee nieuwe iPad-apps geïmplementeerd bij de gemeente Oss met als doel de productiviteit en samenwerking van de medewerkers te vergroten. De apps bieden toegang tot het contentmanagementsysteem en documentatie van de gemeente. Na een pilot onder 25 medewerkers van de gemeente Oss, worden de apps nu toegankelijk voor ruim 125 medewerkers.

De nieuwe Unisys-apps heten uMeet en uWork en zijn ontwikkeld om personeel te ondersteunen tijdens vergaderingen en bij het ontwikkelen en aanpassen van content. De uMeet-app stelt gebruikers in staat om documenten binnen te halen, te annoteren en te uploaden tijdens vergaderingen. uWork geeft gebruikers de mogelijkheid om vanaf hun iPad mappen en documenten te zoeken, de content geschiedenis te bekijken, documenten aan te passen en nieuwe content te uploaden naar het OpenText eDocs-bedrijfscontentmanagementsysteem. Beide apps kunnen worden gedownload vanuit de App Store en zullen op korte termijn ook beschikbaar zijn voor Android-apparatuur.

Het project is onderdeel van een breder initiatief van de gemeente Oss genaamd ‘Het nieuwe werken'. Dit initiatief is gericht op het vergroten van de productiviteit van personeel, het promoten van werken op afstand en verminderen van kosten door minder papiergebruik. Naast de OpenText eDocs-documenten, voorzien de Unisys uMeet- en uWork-apps ook in back-office integratie en functionaliteit voor andere bekende bedrijfscontentmanagementsystemen, waaronder Microsoft's Sharepoint en Unisys' Infolmage-oplossing.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-09-13T13:11:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.