Konica Minolta neemt Charterhouse over

Dit artikel delen:
Europees hoofdkantoor Konica Minolta Langenhangen Dld

Het Europese hoofdkantoor van Konica Minolta in het Duitse Langenhagen

Printdienstverlener Konica Minolta Business Solutions Europe wil de Britse marketingdienstverlener Charterhouse PM Limited overnemen. De overname zal naar verwachting vóór het einde van 2012 worden afgerond.

Charterhouse PM Limited is een Britse onderneming die uitbestede marketingproductie en managementdiensten biedt aan internationale merken in 35 Europese markten vanuit 21 locaties. Het Europese hoofdkantoor zit in Parijs en de digitale productiefaciliteit is gevestigd in Londen.

Charterhouse is de afgelopen jaren flink gegroeid en heeft vestigingen in meerdere landen geopend. Ook won het bedrijf een aantal grote Europese aanbestedingen en profiteerde van de groeiende vraag naar multichannel-marketingdiensten.

De beoogde overname van Charterhouse maakt onderdeel uit van de toekomststrategie van Konica Minolta om te investeren in print management services. Konica Minolta combineert print management services met marketing management mervices en optimized print services met business process consulting.

Workflow-oplossingen

Beide combinaties worden ondersteund door Konica Minolta's relatiebeheer en de verschillende mogelijkheden in document workflow-oplossingen. Met deze diensten breidt Konica Minolta het portfolio uit en richt zich meer op de commerciële grafische industrie.

Volgens ceo Gary Mahoney van Charterhouse opent de overname door Konica Minolta voor zijn bedrijf markten in Azië en Amerika, waar de printdienstverlener sterk vertegenwoordigd is. Daarnaast bieden de diepe zakken van de overnemende partij de middelen voor verdere uitbreiding van het bedrijf.

Management

Het bestaande managementteam van Charterhouse zal het bedrijf blijven leiden onder de eigen naam vanuit het huidige hoofdkantoor en kantorennetwerk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-03T11:58:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.