Oracle certificeert SCC voor Exadata en Exalogic

Certificaat

Ict-dienstverlener SCC Services heeft de verkooprechten voor de Oracle Exadata- en Exalogic-oplossingen verworven. SCC heeft als Oracle Platinum-partner voldaan aan de certificeringseisen voor Exadata en Exalogic en gaat de Engineered Systemen van Oracle leveren aan bedrijven en instellingen in Nederland.

De Oracle Exadata Database Machine en Oracle Exalogic Elastic Cloud maken deel uit van het Engineered Systems-portfolio van Oracle. Dit is een geïntegreerd pakket van servers, opslag, netwerk en software dat schaalbaar, veilig en redundant is.

De Exadata Database Machine is ontworpen voor database-implementaties met grote hoeveelheden data die uitzonderlijke prestaties en schaalbaarheid leveren voor alle applicaties, zoals online transaction processing (oltp), datawarehousing en gemengde taken.

Oracle Exalogic Elastic Cloud is een geïntegreerde set van cloudhardware en -software voor bedrijfstoepassingen van Oracle en andere leveranciers. SCC verzorgt demo’s en prestatiebenchmarks over de Oracle Exadata- en Exalogic-oplossingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-27T11:43:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.