IntraData verhuist binnen Schiphol-Rijk

Leverancier van documentmanagementsystemen IntraData is per 1 februari 2013 verhuisd naar een ruimer kantoorpand in Schiphol-Rijk. De dochter van ict-dienstverlener Solipsis in Brakel was al gevestigd in Schiphol-Rijk. De onderneming levert het pakket IntraOffice.

Aanleiding voor de verhuizing van de Boeingavenue naar een ruimer pand aan de Beechavenue is de groeiende vraag naar documentmanagementsystemen. IntraData biedt een oplossing via internet die een volledig papiervrije en rechtsgeldige afhandeling van documenten mogelijk maakt. De vraag naar dergelijke systemen groeit snel, constateert commercieel manager Simon Kornblum van IntraData.

IntraOffice is volgens Kornblum eenvoudig aan te sluiten op vrijwel elke back-officeapplicatie. Hierdoor kan worden bespaard op kosten voor de afhandeling van papieren documenten per post, terwijl met wettige digitale handtekeningen wordt gewerkt. Een bijkomend argument om deze manier van werken te kiezen is een besparing op milieubelasting.

Voor het verhuizen van de ict-omgeving is gebruik gemaakt van de diensten van moedermaatschappij Solipsis. De businessunit ICT-beheer verzorgde een overgang zonder verstoring van de productie, inclusief de ingebruikname van een nieuwe telefooncentrale.

Solipsis

IntraData is onderdeel van de Solipsis-groep en brengt sinds 1996 het documentmanagementsysteem IntraOffice op de markt. Het is een pakket voor digitaal archiefbeheer met ondersteuning voor bulk computeroutput. IntraOffice wordt gebruikt door ruim 110.000 gebruikers, die er maandelijks zo’n 51 miljoen documenten mee verwerken. Het bedrijf is actief in zeven landen en het pakket is beschikbaar in zeven talen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-02-11T11:15:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.