CeBIT 2013

BCT komt met nieuwe branding en EIM-strategie

Leverancier van enterprise information management (eim) BCT presenteert op CeBIT een nieuwe marktpositionering. Om organisaties beter helpen meerwaarde uit informatie te halen, introduceert BCT een nieuwe branding en ook nieuwe adviesstrategieën. BCT is tijdens de beurs te vinden in hal 3, stand H03.

BCT presenteert op CeBIT de laatste ontwikkelingen van de systemen Elemenz, Corsa, Sha-Peau en Liber. Het enterprise information management-portfolio van BCT omvat vier kennisgebieden, die allemaal onafhankelijk van de grootte van het bedrijf in de meest uiteenlopende branches kunnen worden ingezet. Zo worden ‘capture’ (inputmanagement) en ‘compliance’ (digitale archivering) aangevuld met ‘collaboration’ (kenniswerker) en ‘co-creation’ (processen en bpm), om informatie efficiënt om te zetten in waardevolle kennis.

Op CeBIT gaat BCT ook actief op zoek naar potentiële distributiepartners uit heel Europa om mee te gaan samenwerken. De leverancier is bezig zijn Europese netwerk uit te breiden door nieuwe samenwerkingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-05T11:19:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.