Boek: Sharepoint 2013 in bedrijf

Dit artikel delen:
Vrouw computer

CTO en oprichter van Microsoftpartner Wortell Danny Burlage heeft een boek geschreven over het praktische gebruik van Sharepoint 2013 in een zakelijke omgeving. In samenwerking met Wortell stelt Computable tien lezers in de gelegenheid in ruil voor een recensie een exemplaar van dit boek te ontvangen. Lees binnenkort de recensies!

SharePoint is na Windows en Office volgens Danny Burlage het meest gebruikte Microsoft-programma. SharePoint stelt organisaties in staat mensen op een gestructureerde manier te laten samenwerken. Het product richt zich bij uitstek op bedrijfsprocessen, samenwerking en informatievoorziening.

In het boek ‘SharePoint 2013 in bedrijf’ wordt stapsgewijs uitgelegd welke mogelijkheden SharePoint 2013 biedt. De centrale vraag daarbij is niet alleen hoe het werkt, maar vooral hoe het succesvol toegepast kan worden. Waar mogelijk wordt dit aangevuld met concrete voorbeelden en beschrijvingen van projecten uit de dagelijkse praktijk. Het boek is geen technische handleiding maar een praktische gids voor directeuren, cio's, ict-managers, projectleiders, consultants en architecten.

Danny Burlage

Auteur Danny Burlage is oprichter en chief technology officer van Microsoft-dienstverlener Wortell in Lijnden. Wortell is Microsoft certified gold partner op tien  competenties en silver partner op nog eens zes competenties. In 2012 ontving het bedrijf twee grote Microsoft-awards: die van 'Microsoft Office 365 Innovation'- en 'Microsoft Support Partner' van het jaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Wij zijn momenteel bezig met een implementatie van SharePoint 2013. Dit boek is dan ook interessant omdat Nederlandse literatuur over SharePoint 2013 (nog) zeldzaam is. Graag schrijf ik na lezing een recensie. Waar kan ik mij hiervoor opgeven?

Heel interessant, zo'n handleiding. Het pakket is zo uitgebreid dat het voor nieuwe gebruikers soms moeilijk is om alle mogelijkheden te ontdekken. Microsoft zelf werkt zelf ook aan een oplossing met een website waar video's te vinden zijn die alle mogelijkheden binnen SharePoint weergeven.
Meer informatie daarover vind je op http://www.cogn-it.be/nl/sharepoint/item/92-ontdek-alle-mogelijkheden-van-sharepoint

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-07-12T09:52:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.