Hitachi-dochter HDS gaat SAP Hana leveren

Samenwerken

Hitachi, dochteronderneming Hitachi Data Systems (HDS) en SAP gaan hun wereldwijde alliantie uitbreiden. De bedrijven hebben een oem-overeenkomst getekend waarin plannen zijn opgenomen om SAP Hana door HDS te laten leveren. Deze samenwerking richt zich op toekomstige technologische innovatie en voorziet in gecombineerde sales- en marketingactiviteiten voor klanten over de hele wereld.

Deze wereldwijde oem-overeenkomst stelt HDS in staat om een completere enterprise datacenter-oplossing voor SAP NetWeaver Business Warehouse (SAP NetWeaver BW) op SAP Hana aan te bieden. Dit is de eerste oem-overeenkomst voor SAP NetWeaver op SAP Hana. Dankzij deze nauwere integratie kunnen klanten geïntegreerde computerplatforms met software en beheerde services van HDS afnemen. Klanten profiteren hierdoor van een schaalbaar platform zonder nadelige effecten op de prestaties of onnodig toegevoegde complexiteit.

Unified Compute Platform

De wereldwijde samenwerking is bedoeld om klanten van SAP, Hitachi en HDS een oplossing te bieden met een focus op SAP Hana, opslagvirtualisatie, cloud computing, enterprise resource planning (erp) en information lifecycle management (ilm)-oplossingen. Door de samenwerking krijgen klanten lagere implementatie- en operationele kosten, hogere beschikbaarheid en een calamiteitenbestendigheid van enterprise-niveau.

Hitachi Unified Compute Platform (UCP) voor SAP Hana kan een databelasting aan die vijf keer hoger is dan andere platforms, met bewezen transactionele en analytische prestaties. Grote klanten in uiteenlopende marktsegmenten, waaronder verzekeringen, consumentenproducten en retail, alsmede online marktplaatsen, kunnen de prestaties van SAP Hana vergroten op Hitachi UCP. Van tevoren geconfigureerde software en hardware verminderen de implementatietijd, terwijl de zeer korte data-inleestijden en snelle analyses ervoor zorgen dat online marktplaatsen optimaal presteren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-01-24T10:48:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.