Maarten Bellekom is IT-talent van het jaar

Maarten Bellekom, student aan de opleiding Business IT & Management van Hogeschool Inholland, heeft de titel IT-talent van het jaar 2014 gewonnen. De wedstrijd werd georganiseerd door Memory Events in samenwerking met het bedrijfsleven en is bedoeld voor hbo-studenten met een technische, economische of it-achtergrond die een carrière willen in de it-sector.

In samenwerking met Accenture, Avanade, Capgemini, CGI, NCIM, Sogeti en de Belastingdienst toetste de organisator de studenten op hun kennis en vaardigheden. Ongeveer dertig consultants, specialisten en recruiters van die bedrijven beoordeelden de manier van samenwerking, presentatie, kennis en het gebruik van expertise van de studenten. Bellekom won om de wijze waarop hij zijn expertise op het gebied van data wist uit te werken in de opdracht. Naast de titel ontving Bellekom ook een geldbedrag van vijfduizend euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Gefeliciteerd!!!! :O)

InHolland en dan ook nog een niet exacte niet technische "management" opleiding. En dan maar klagen dat er niet genoeg mensen interesse voor techniek hebben.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-02-20T09:28:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.