Managed hosting door True

Tricode beheert CMS bibliotheken

 

Ict-dienstverlener Tricode uit Veenendaal heeft na een aanbesteding een opdracht binnengehaald voor het beheer en onderhoud van het cms van Bibliotheek.nl. Dat is de overkoepelende organisatie van bibliotheken in Nederland. Bibliotheek.nl biedt een online catalogus van e-books en e-muziek en ondersteunt aangesloten bibliotheken. Om die diensten te optimaliseren, besloot de organisatie in 2013 om voor het beheer en onderhoud van ruim zestig websites over te stappen op Adobe Experience Manager (AEM).

Tricode verzorgt het dagelijks beheer en de doorontwikkeling van het AEM-platform en modules. Het contract heeft een looptijd van drie jaar, de contractwaarde is niet bekendgemaakt. Wel is bekend dat de keuze voor Tricode is gebaseerd op de beste prijs-kwaliteit verhouding.

'Tricode heeft laten zien dat ze over de nodige kennis en ervaring beschikt op het gebied van AEM. Dit gecombineerd met een scherpe prijs en een werkwijze die goed aansluit bij de onze, gaf de doorslag', zegt Mark Knijnenburg, manager software development bij Bibliotheek.nl.

Het bedrijf uit Veenendaal verleent ruim vijftien jaar software-diensten aan diverse bedrijven. Sinds 2012 ondersteunt het bedrijf als Adobe-partner diverse bedrijven op het gebied van AEM. Dat zijn onder andere ING, Audi en Philips. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5139229). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.