ATS lijft CAD-specialist Widenhorn in

Handen schudden

Procesautomatiseerder ATS heeft Widenhorn Industriële Automatisering uit Rhoon overgenomen. Dat bedrijf is gespecialiseerd in Cadcam-software en -diensten voor producenten die gebruik maken van geavanceerde CNC machine tools (controllers red.). Widenhorn zet zijn activiteiten onder de vleugels van ATS Benelux voort onder de nieuwe naam ATS EdgeIT. Het bedrijf blijft distributeur van producten van de leveranciers Edgecam, Partmaker, Vericut, Spaceclaim en Seiki Systems.

Rob Valent, directeur ATS Benelux krijgt ook ATS EdgeIT onder zijn hoede. Hij ziet de overname als een uitstekende mogelijkheid om een Cadcam-expert centre of competence voor ATS Global in te richten.

Walter Wade is benoemd tot internationaal account manager voor Edgecam: "Ik ben blij te zien dat zich nog betere mogelijkheden aan het ontwikkelen zijn door de nieuwe relatie met ATS. De expertise en wereldwijde aanwezigheid van ATS zal verdere groei stimuleren.'

Volgens Wade zullen afnemers merken dat de overname huidige klanten van Edgecam-producten de dienstverlening verbetert.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-10-20T16:13:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.