Deloitte breidt uitbesteding aan Xerox uit

Adviesbureau Deloitte breidt zijn samenwerking met documentdienstverlener en printerleverancier Xerox uit. De uitbreiding van de dienstverlening betreft de inrichting van centrale printvoorzieningen op de kantoren in Amsterdam en Rotterdam. De nieuwe diensten worden geschaard onder de naam MediaServices en omvatten de integrale communicatie- en publicatieketen, onder meer advies, opmaak, huisstijlbewaking en multimediale publicatie. Het adviesbedrijf had al een outsourcing-overeenkomsmet Xerox voor managed print services.

Door de uitbreiding van die overeenkomst krijgen Deloitte-medewerkers via een webportal toegang tot de nieuwe diensten via XMPie Storeflow. Dat is de Web2Publishing software van Xerox.

Vanuit twee locaties van Deloitte, de Maastoren in Rotterdam en het nieuwe kantoorgebouw The Edge in Amsterdam, worden alle Deloitte-vestigingen in Nederland bediend.

Het adviesbedrijf maakt in haar kantoren al gebruik van Xerox Managed Print Services in een door Xerox gestandaardiseerde, geoptimaliseerde en beveiligde printomgeving. De leverancier: 'Hierdoor kan het bedrijf de stroom aan documenten en gegevens beter beheren. Niet alleen kunnen hiermee de printkosten verminderd worden, maar wordt ook het aantal afdrukken beter beheerst.'

Duurzaam

Xerox: 'Vooruitlopend op de verhuizing naar The Edge in Amsterdam heeft Deloitte tevens gekeken naar de centrale printvoorzieningen. Door de nieuwe MediaServices worden besparingen gerealiseerd en tegelijkertijd de dienstverlening uitgebreid. Daarbij is ook gelet op innovatie en duurzaamheid.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-12-01T17:02:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.