ECM-leverancier Cintas gaat verder als Oasis

Handen schudden

Cintas Document Management gaat verder onder de naam Oasis. Dat is de naam van de leverancier die in november 2014 het Belgisch/Nederlandse bedrijf voor dertig miljoen euro overnam. Als gevolg van die overname is per 14 januari 2015 de bedrijfsnaam van Cintas officieel gewijzigd in Oasis.

Oasis heeft door de overname zijn werkterrein uitgebreid met nieuwe markten in België en Nederland. Oasis was tot nu toe actief in Noord-Ierland, Groot-Brittannië en de Republiek Ierland.

De voormalige Cintas-organisatie heeft in Nederland en België ongeveer honderd medewerkers in dienst. Zij werken verdeeld over vijf verschillende vestigingen. Het bedrijf heeft meer dan vijfhonderd klanten op het Europese vasteland.

De toevoeging van de klanten op het Europese vasteland viel voor Oasis samen met de overname van de Amerikaanse activiteiten van Cintas Document Management. De koper kreeg die tak in handen door het aan Oasis gelieerde bedrijf Access Information Management.

Met het hoofdkantoor in Dublin heeft Oasis nu tweehonderd medewerkers in dienst en klanten in verschillende sectoren. Daarbij ligt de nadruk op de financiële, juridische, publieke en zorgsector.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-01-14T16:22:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.