Xtandit koopt document-tak Pink Elephant

Dit artikel delen:
Handen schudden

Ict-dienstverlener Pink Elephant heeft de de divisie Nobel Document Group verkocht aan Xtandit. Xtandit is één van der grootste partnerleveranciers van documentdienstverlener Xerox in Nederland. Door de overname breidt de koper onder meer zijn activiteiten uit op het gebied van managed print services en grafische productie-apparatuur. De twintig medewerkers van de divisie treden in dienst bij Xtandit. Bij Pink werken ongeveer driehonderd mensen.

Financieel directeur van Pink Elephant Mark de Lange licht toe dat dat de focus voor Pink Elephant ligt op activiteiten rondom cloud computing, ict-outsourcing en app-ontwikkeling, (voornamelijk op het gebied van erp). En vandaar is het besluit genomen om de printing-activiteiten te verkopen.

'Hiermee haalt Xtandit meer hoogwaardige technische kennis en vaardigheden in huis', reageert Wilco van Bezooijen, country general manager European Channels Group van Xerox Nederland.

Algemeen directeur Bob Bron van Xtandit: 'Zowel Nobel Document Group als wij hebben nauwe banden met Xerox. Ook hebben we allebei professionele kennis in huis over de grafische industrie en beschikken ze over hoogwaardige technische kennis en vaardigheden op het gebied van managed print services.'

Nieuwe naam Nobel

Begin 2014 werd ict-dienstverlener Nobel omgedoopt tot Pink Elephant. Met die naamswijziging voltooide Nobel de bedrijfstransformatie die het een aantal jaar geleden inzette met de overname van Pink Elephant.

Een onderdeel voor hardwarediensten en de documentdivisie behielden Nobel in de bedrijfsnaam.

Xtandit

Xtandit is naar eigen zeggen één van de grootste Xerox business partners in Europa. De afgelopen 25 jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld van leverancier van kopieermachines tot business partner die gespecialiseerd is in het optimaliseren van documentprocessen en het beheren van printomgevinge

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-02-16T10:35:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.