Stellar Data Recovery opent kantoor in Marokko

Stellar Data Recovery-lab

De Indiase Ict-dienstverlener Stellar Data Recovery heeft een kantoor geopend in de Marokkaanse stad Casablanca, Marokko. Vanuit die vestiging wil het bedrijf, dat zijn Europees hoofdkantoor in Utrecht heeft, de activiteiten op de Noord-Afrikaanse markt verkennen.

'Het doel is om de Noord-Afrikaanse markt beter te begrijpen en de weg vrij te maken voor verdere uitbreidingen. Daarnaast willen we tegemoetkomen aan de behoeften van bestaande klanten die wereldwijd actief zijn, zoals bijvoorbeeld het telecombedrijf Airtel', licht het bedrijf toe.

Kees Jan Meerman, managing director Stellar Data Recovery voor de Emea-regio: 'Onder meer op de Storage Expo in Brussel ontmoeten we veel Noord-Afrikaanse ict-ondernemers. We merken dat daar altijd veel belangstelling voor onze diensten is . We krijgen dan ook regelmatig de vraag of onze dienstverlening bij hen mogelijk is.'

Datarecovery-specialist Stellar Data Recovery richt zowel op de ontwikkeling van data recovery software programma's als het verlenen van gespecialiseerde data recovery laboratoriumdiensten. Het Europese hoofdkantoor en laboratorium zijn gevestigd in Utrecht. Stellar Data Recovery heeft meer dan twee miljoen klanten wereldwijd. Het bedrijf is ISO-gecertificeerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-02-20T11:17:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.