IBM sluit wereldwijde samenwerking met Box

Dit artikel delen:
deal overeenkomst partner samenwerking akkoord

Automatiseerder IBM en Box, leverancier van software voor contentmanagent en collaboration in de cloud, gaan in het kader van een samenwerkingsovereenkomst producten gezamenlijk aan klantgroepen beschikbaar stellen. Het gaat het om het Box-cloudplatform voor content collaboration, de softwareproducten van IBM op het gebied van beveiliging, analyses en sociale media en de IBM Cloud.

IBM en Box willen hun producten en diensten samenvoegen om zo nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor specifieke sectoren en beroepen, variërend van medische teams die aan complexe onderzoeken werken en individuele gebruikers die consumptieve leningen afsluiten via hun mobiele telefoon, tot technici en onderzoekers die patronen in octrooien, rapporten en wetenschappelijke tijdschriften identificeren.

Bundelen

De samenwerking tussen IBM en Box strekt zich uit over de volgende gebieden:

- Content Management: Box gaat enterprise content management (ecm-)-software van IBM integreren, inclusief vastlegging en extractie van content, analytics, zaakmanagement en aansturing (governance).

- Watson Analytics: Met behulp van IBM Watson Analytics kan informatie die is opgeslagen in Box, worden geanalyseerd.

- Social Collaboration-oplossingen: Box-functies worden opgenomen in IBM Verse en IBM Connections, het IBM-platform voor zakelijke e-mail en sociaal netwerken.

- Zakelijke cloud: Box zal internationale klanten de mogelijkheid bieden hun gegevens op te slaan in de IBM Cloud, omdat klanten ook de optie willen hebben om hun data in hun eigen land te bewaren.

- Bedrijfsadvies: Klanten kunnen IBM-specialisten op het gebied van ecm inhuren om Box-functies te koppelen met of integreren in bestaande gegevens en systemen.

- Beveiliging: Box zal zijn beveiligingsproducten uitbreiden met IBM-producten voor het detecteren van risico's, identificeren van afwijkingen, beheer van mobiele apparaten en identiteitsbescherming.

- Mobiele apps voor zakelijke sectoren: Box en IBM gaan gezamenlijk content management-oplossingen ontwikkelen en Box-technologie opnemen in specifieke IBM MobileFirst for iOS-apps.

- Ontwikkeling van zakelijke apps: IBM stelt ontwikkelaars in staat stellen Box-api's te integreren in de IBM Bluemix developer cloud voor de bouw van apps voor het web en mobiele apparaten.

Whitepaper

De mobile content management (MCM)-markt is een belangrijke groeimarkt binnen de ict.  Dat betekent ook een wildgroei aan oplossingen. In dit whitepaper worden 19 mcm-leveranciers geëvalueerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-25T11:27:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.