Rotterdam kiest Canon voor printerbeheer

Dit artikel delen:

De gemeente Rotterdam gaat de komende drie jaar met Canon in zee voor de levering van managed print services. De raamovereenkomst omvat de levering, installatie, het onderhoud en proactieve beheer van honderden printers en multifunctionals op ongeveer tweehonderd locaties. Het gaat ook om een aantal plotters (grootformaatprinters voor cad-toepassingen).

De gemeente gaat managed print services afnemen. Dat betekent dat de printers geleverd worden als dienst, waarbij Canon ook een groot deel van de beheeractiviteiten verricht. De gemeente heeft Canon de opdracht gegund op basis van de economisch meest voordelige aanbieding. Van de overeenkomst is geen contractwaarde bekendgemaakt. De opdracht kan één keer met één jaar verlengd worden.

De opdracht is eind 2014 aangekondigd omdat de lopende contracten afliepen. In het aanbestedingsdocument schrijft de gemeente dat het van de opdrachtnemer verwacht flexibel mee te bewegen met ontwikkelingen bij de gemeente rondom bezuinigingen, concernhuisvestingen en het gebruik van ict-middelen.

Senior inkoper van de gemeente Rotterdam, Ruud Pons voegt toe: 'Ook geven we inhoud aan de sociale agenda van de gemeente Rotterdam, doordat de beheeractiviteiten waar mogelijk worden ingevuld door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-08-26T14:26:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.