Managed hosting door True

Neota Logic en Transform Data slaan handen ineen

 

Neota Logic, leverancier van hybride kunstmatige intelligente oplossingen, sluit een partnership met Transform Data International, gespecialiseerd in oplossingen voor professionele dienstverleners. De bedrijven maken zo artificial intelligence (ai)-oplossingen beschikbaar voor de juridische sector in Europa.

Door de samenwerking tussen Neota Logic en Transform Data Internationa kunnen klanten van laatstgenoemde profiteren van de document-, dossier-, en management oplossingen en een gedeelte van de kennis die in de hoofden van juristen zit. Door het ‘hybride’ model is Neota Logic in staat snel en praktische oplossingen te realiseren zonder lange ontwikkeltrajecten en tegen lage kosten.  

De samenwerking moet zorgen voor een snellere groei van Neota Logic binnen de Europese markt en het beschikbaar maken van artificial intelligence (ai)-oplossingen voor de juridische sector in Europa. Dit komt door lokale kennis van het platform en de uitbreiding in implementatie capaciteit.

De oplossing van Neota Logic maakt het mogelijk om beslisprocessen te optimaliseren en versnellen. Transform Data International is gespecialiseerd in oplossingen voor de advocatuur, juridische afdelingen en overige professionele dienstverleners. Het bedrijf is in Nederland gevestigd. Richard Seabrook, Europa’s managing director bij Neota Logic, zegt: ‘We zijn blij met dit nieuwe partnership, het vormt de basis voor onze expansie in Europa.’

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5686031). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over



Lees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×