Neota Logic en Transform Data slaan handen ineen

Dit artikel delen:

Neota Logic, leverancier van hybride kunstmatige intelligente oplossingen, sluit een partnership met Transform Data International, gespecialiseerd in oplossingen voor professionele dienstverleners. De bedrijven maken zo artificial intelligence (ai)-oplossingen beschikbaar voor de juridische sector in Europa.

Door de samenwerking tussen Neota Logic en Transform Data Internationa kunnen klanten van laatstgenoemde profiteren van de document-, dossier-, en management oplossingen en een gedeelte van de kennis die in de hoofden van juristen zit. Door het ‘hybride’ model is Neota Logic in staat snel en praktische oplossingen te realiseren zonder lange ontwikkeltrajecten en tegen lage kosten.  

De samenwerking moet zorgen voor een snellere groei van Neota Logic binnen de Europese markt en het beschikbaar maken van artificial intelligence (ai)-oplossingen voor de juridische sector in Europa. Dit komt door lokale kennis van het platform en de uitbreiding in implementatie capaciteit.

De oplossing van Neota Logic maakt het mogelijk om beslisprocessen te optimaliseren en versnellen. Transform Data International is gespecialiseerd in oplossingen voor de advocatuur, juridische afdelingen en overige professionele dienstverleners. Het bedrijf is in Nederland gevestigd. Richard Seabrook, Europa’s managing director bij Neota Logic, zegt: ‘We zijn blij met dit nieuwe partnership, het vormt de basis voor onze expansie in Europa.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-19T11:34:00.000Z Robin van Wees
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.