Kodak Alaris lijft IDS - Capturing Systems in

Kodak i4000-scanner

Kodak Alaris heeft Integrated Document Solutions – Capturing Systems Germany (IDS-CSG) van Swiss Post Solutions overgenomen. Dit Duitse bedrijf levert documentverwerkingsoplossingen in Europa. Met de overname wil Kodak Alaris zijn marktaandeel in de zakelijke markt voor scannen op hoge snelheid vergroten. Ook wil het de dienstverlening aan klanten in Europa verbeteren omdat het bedrijf met de overname van IDS-CSG meer oplossingen kan bieden, waaronder op het gebied van ibml-scanners.

De oplossingen van IDS-CSG bestaan uit sterk geautomatiseerde processen voor het digitaliseren, vastleggen en elektronisch verwerken van papieren documenten. De omzet bedraagt inclusief servicecontracten enkele miljoenen. De activiteiten van IDS-CSG worden opgenomen in de afdeling Information Management van Kodak Alaris. Het portfolio van het bedrijf omvat documentscanners, een wereldwijd service- en supportteam en software die informatie vastlegt en beheert.

Kodak

Nadat fotografieconcern Eastman Kodak in 2013 bijna failliet ging, kwam er na een zware reorganisatie een afgeslankt bedrijf dat is doorgegaan onder de naam Kodak. Het Amerikaanse bedrijf richt zich met name op imaging en digitale fotografie voor grootzakelijke markt. De activiteiten op het gebied van 'personalized imaging en document imaging' werden in 2014 ook nog afgestoten. Dit deel is sindsdien actief onder de naam Kodak Alaris en is eigendom van het Britse Kodak Pension Plan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-03T10:37:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.