VX Company neemt Anchormen over

Deal handen schudden overname

It-dienstverlener VX Company uit Baarn neemt een meerderheidsbelang van 51 procent in Anchormen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in datamanagement en biedt op de Nederlandse markt diensten aan op het gebied van big data, data science, kunstmatige intelligentie, data-architectuur, ontwikkeling, training en ondersteuning. Anchormen blijft met dertig specialisten een zelfstandige business unit en opereert onder leiding van het huidige management vanuit de vestigingen in Amsterdam en Groningen.

VX Company (250 man) is als it-dienstverlener gespecialiseerd in applicatieontwikkeling en applicatie-integratie, business intelligence, big data advisering, forensic analytics en beheer. ’Gezamenlijk kunnen VX Company en Anchormen de ruim vierhonderd klanten en de markt een technologisch vooraanstaande en resultaatgerichte propositie aanbieden voor data analytics en datagedreven applicaties”, zegt Michel Flens, algemeen directeur van VX Company.

‘Onze ambitie is om de nummer 1-speler in Nederland te zijn op het gebied van volledig ontzorgde big data en data science oplossingen’, aldus Rutger Wetzels, partner bij Anchormen. ‘Vanuit de markt merken we dat er veel vraag is naar 24/7-ondersteuning op het beheer en onderhoud van big data- platformen, iets waar we nu door de samenwerking met VX Company toe in staat zijn. We verbreden onze dienstverlening en kunnen onze ambitieuze plannen versnellen. Het werven van talent is hier een belangrijk onderdeel van.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-20T11:49:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.