Mopinion krijgt kapitaalinjectie van Capital Mills

Groeikapitaal

De Rotterdamse firma Mopinion, aanbieder van een reporting platform voor feedback afkomstig van websites en apps, heeft een kapitaalinjectie gekregen van een groep investeerders onder leiding van Capital Mills.

Het groeigeld geeft Mopinion naar eigen zeggen de mogelijkheid om zijn technologie versneld door te ontwikkelen en uit te rollen naar andere Europese landen en de Verenigde Staten. De klantfeedbacksoftware van de aanbieder biedt bedrijven de mogelijkheid om eenvoudig feedback van websites en mobiele apps te verzamelen en te analyseren. Het Rotterdamse bedrijf, dat ook een vestiging heeft in het Verenigd Koninkrijk, werkt voor zowel het hoger mkb als grote nationale en internationale spelers waaronder Microsoft, BMW, TomTom en Interpolis.

Sales en marketing

De Rotterdamse firma gaat de kapitaalinjectie onder meer aanwenden om zijn slagkracht op het gebied van sales en marketing te vergroten. Het bedrijf wil nog dit jaar het bestaande team met 50 procent uitbreiden. Hiermee wilt de firma de buitenlandse markten sneller bewerken en inspelen op de vraag naar analysesoftware voor klantfeedback.

Achtergrond

Mopinion biedt een SaaS-oplossing voor organisaties om websites en apps te verbeteren aan de hand van feedback die zij ontvangen van klanten. Capital Mills is een Nederlandse investeringsmaatschappij, gevestigd in Gorinchem, die is gericht op langetermijnsamenwerkingen en steun voor innovatieve bedrijven in softwaredienstverlening, gezondheidszorg en vrije tijd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-13T10:07:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.