Computable zoekt sprekers voor IT-vakbeurs

Computable is op zoek naar interessante cases, strategische visies, relevante technische lessons learned en bovenal inspirerende sprekers voor een aantal sessies op de gecombineerde vakbeurzen Infosecurity.be, Storage-Expo en The Tooling Event 2017.

De vakbeurzen vinden plaats op 22 & 23 maart 2017 op Brussels Expo. Computable mag als hoofdmediapartner een aantal sessies invullen. Een uitgelezen kans om lezers te vragen wat zij graag willen horen tijdens deze vakdagen of wellicht hen zelf op het podium te zetten.

Grootste vakbeurs van het land

Infosecurity.be, Storage Expo en The Tooling Event vormen de grootste gecombineerde vakbeurs voor zakelijke technologie in Begië en Nederland. Dit jaar is het centrale thema van de Belgische beurs 'Data Centric World'. Data wordt namelijk ook wel het nieuwe goud genoemd. Gegevens bepalen, voorspellen en sturen organisaties, mits deze goed worden gebruikt. Bij het gebruik van big data zijn rekenkracht en analyses onmisbaar, maar ook bescherming is essentieel.

Behalve het overkoepelende thema zijn er ook zeven sub-onderwerpen. Het is van belang dat de presentatie past binnen een van deze thema’s:

 • Cloud Computing
 • Cyber Security
 • Data Center & Infrastructure Optimisation
 • Data Growth & Storage Capacity
 • Enterprise Mobility
 • IT Service Management & Control
 • Privacy, Governance & Risk Management.
We zijn op zoek naar een aantal strategische sessies op managementniveau, maar ook naar technische sessies voor de it-professional. Hackathons of demo’s zijn daarbij ook zeer welkom. Een presentatie duurt 45 minuten en daarna is er de mogelijkheid om op de beursvloer verder met geïnteresseerde bezoekers uw presentatie door te spreken.

Meedoen?

Wat hebben we nodig? Als eerste het onderwerp waarover u wilt spreken. Geef daarvoor een titel en een samenvatting over wat u wilt vertellen en waarom dit relevant is voor bezoekers van het event.

Verder ontvangen we graag een biografie van uzelf en uw ervaringen in de it-markt. De presentatie moet passen bij één of meerdere van onze thema’s en mag absoluut geen commercieel verhaal zijn. Daarnaast is er de keuze om een technische of strategische sessie te doen. Alle voorstellen worden kritisch afgewogen en er zijn een beperkt aantal sessies, dus wees er snel bij, want vol = vol.

U kunt het volgende stramien gebruiken voor uw voorstel:

 • Naam
 • Functie
 • Organisatie
 • Titel seminarie
 • Samenvatting
 • Waarom relevantie voor de bezoeker?
 • Korte biografie

En tenslotte thema. Dit is dus ofwel: Cloud Computing, Cyber Security, Data Center & Infrastructure Optimisation, Data Growth & Storage Capacity, Enterprise Mobility, IT Service Management & Control en/of Privacy, Governance & Risk Management.

Voorstellen kunnen worden gemaild naar redactie@computable.be 

Veel succes en alvast hartelijk dank voor de voorstellen!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-22T09:47:00.000Z William Visterin
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.