Building Blocks neemt Tricode over

Deal handen schudden overname

Ontwerper, bouwer en beheerder van online-bedrijfsapplicaties Tricode uit Veenendaal is overgenomen door Building Blocks. Die Britse leverancier van digitale bedrijfsplatformen maakt onderdeel uit van het TamTam-netwerk Dept. Door de overname breidt Building Blocks zijn dienstverlening uit naar Nederland en Macedonië.

Met de overname van Tricode haalt Building Blocks ook Java-oplossingen zoals Adobe Experience Manager (AEM) en Magnolia in huis. Ook krijgt het de e-commerce-toepassing Intershop in bezit. 

Door de overname breidt het personeelsbestand van Building Blocks met zestig man uit. Daarmee telt het bedrijf 150 medewerkers. De omzet stijgt door de overname van tien naar veertien miljoen euro.

Tricode is opgericht in 1999 en heeft vestigingen in Veenendaal en de Macedonische hoofdstad Skopje.

Het bureau werkt voor klanten als Liberty Global, de Koninklijke Bibliotheek en de Rabobank. Het bedrijf uit Veenendaal is sinds 2012 actief als Adobe-partner. Het levert Adobe Experience Manager (AEM) aan ING, Audi en Philips.

Building Blocks

Building Blocks is opgericht in 2007. Het Britse bedrijf heeft vestigingen in Engeland (Manchester) , Spanje (Zaragoza) en de VS (Boston). Building Blocks is onderdeel van Dept, een internationaal netwerk van digitale dienstverleners dat 550 medewerkers in dienst heeft.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-10T15:40:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.