Managed hosting door True

Proact levert Woonconcept datamanagementdiensten

 

Beveiliging

Woonconcept uit Meppel kiest Proact uit Utrecht voor de levering van disaster recovery-, storage- en backup-oplossingen. Deze producten moeten de woningcorporatie ondersteunen bij het optimaliseren van datamanagement en het reduceren van het risico op dataverlies.

De it-afdeling bij Woonconcept vond het steeds moeilijker om zijn opslag- en backup-omgevingen effectief en efficiënt te beheren. Omdat de woningcorporatie geen risico op dataverlies of uitvaltijd wilde lopen, ging de organisatie op zoek naar een partner.

De Zweedse dataopslag- en beheerspecialist Proact kwam als winnaar uit de bus. Dat bedrijf gaat de woningcorporatie drie datamanagementdiensten leveren. Het gaat om disaster recovery as a service (DRaaS), managed services for storage en managed services for backup. Die oplossingen moet van de activiteiten en het elimineren van de kans op gegevensverlies bij de woningcorporatie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6173201). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij Proact

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.