Managed hosting door True

Kroll Ontrack wijzigt merknaam naar Ontrack

Naamswijziging

Kroll Ontrack, het Amerikaanse dataherstelbedrijf, heeft zijn merknaam veranderd naar Ontrack. Moederbedrijf KrolLDiscovery voert de merk- en handelsnaam KLDiscovery. Deze wereldwijde naams- en merkverandering is een gevolg van de nieuwe positionering van het bedrijf in de markt. Ontrack gaat zich richten op dataherstel en KLDiscovery op ediscovery en digitale forensische diensten.

Kroll Ontrack werd in oktober 2016 overgenomen door branchegenoot LDiscovery, dat in handen is van de investeerders The Carlyle Group en Revolution Growth.

Beide bedrijven zijn al zo'n dertig jaar actief binnen hun specifieke sectoren. KLDiscovery heeft ook nog significante ervaring met de e-discovery-softwaretool Relativity, waarvan het de eerste licentiehouder is.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-09T10:43:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.