Dataspecialist Jibes bemachtigt branchegenoot Datadogs

Data uit cloud

Jibes, een ict-dienstverlener uit Houten, gespecialiseerd in business intelligence en data-analyses, heeft branchegenoot Datadogs overgenomen. Dit bedrijf uit Amsterdam is gespecialiseerd in complexe datamigraties en heeft kennis van gedistribueerde dataverwerkingsplatformen. Het specialisme van Datadogs vult het huidige portfolio van Jibes aan.

Jibes is in 2008 opgericht en levert advies en diensten op het gebied van informatiebeheer, regelgeving en data-analyses. Participatiemaatschappij Waterland Private Equity Investments stapte vorig jaar juni in bij het Houtense bedrijf. Met het extra kapitaal van Waterland wil Jibes versneld groeien.

Jibes richt zich op onder andere masterdatamanagement, geavanceerde tekstanalyse en machine learning. Datadogs, waar zo'n 25 man werken, richt zich op data-analyses, -management en - migraties. De overname van het Amsterdamse bedrijf door Jibes is begeleid door advocatenkantoor Lexence.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-16T14:00:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.