Amsterdams Postex koopt Goudse O3Spaces

bestand

De Amsterdamse ict-leverancier Postex neemt O3Spaces uit Gouda over. Hiermee krijgt het bedrijf toegang op documentbeheeroplossingen, zoals outputmanagement, ondertekening (signing) en workflowondersteuning. Ook krijgt het Amsterdamse bedrijf hiermee toegang tot klanten in de publieke sector.

O3Spaces is opgericht in 2006. Het bedrijf uit Gouda ontwikkelde een cloudgebaseerd platform met documentbeheerdiensten zoals outputmanagement, ondertekening en werkprocesondersteuning. Het richt zijn dienstverlening op gemeenten, zoals de gemeente Utrecht, gemeente Heerenveen en de gemeente Gouda.

Postex, opgericht in 2014, levert een online cloudplatform voor klantcommunicatie. Het bedient voornamelijk woningcorporaties en verzekeraars. Het bedrijf nam begin dit jaar O3Spaces over. Dit met het doel om uit te breiden naar de publieke sector. Daarnaast zijn de documentbeheerdiensten geïntegreerd in het Postex.

De gecombineerde organisatie heeft zo’n twintig medewerkers in dienst, verspreid over kantoren in Amsterdam in Gouda.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-16T11:31:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.