Refine-It en Kt-Vision verder als Growteq

Samenwerking DeLorentz & Partners en Uniserver

Bi-dienstverlener Refine-It en Salesforce-partner Kt-Vision brengen hun dienstverlening samen en gaan verder onder de naam Growteq.

Growteq is een zelfstandig onderdeel van Visser & Visser, een groep van dertig accountants- en advieskantoren in Nederland. Er werken circa 275 medewerkers vanuit elf verschillende vestigingen.

De nieuwe organisatie, actief op de terreinen crm, business intelligence (bi) en procesoptimalisatie, stelt zichzelf ten doel ondernemingen te helpen groeien door de inzet van technologieën van Salesforce, Qlik en Microsoft.

Wilco Schellevis, algemeen directeur Growteq, legt uit dat de dienstverlening van Kt-Vision complementair is aan die van Refine-It. ‘Waar Refine-It slimme data-oplossingen en business-apps geïmplementeerd heeft, biedt Kt-Vision toegevoegde waarde in het automatiseren van processen en implementeren van crm-oplossingen met Salesforce. Als Growteq kunnen we klanten full-service gaan bedienen.’

Achtergrond

Refine-It is een smart-databedrijf dat andere bedrijven ondersteunt om meerwaarde te halen uit hun data via analyse- en rapportagetechnieken. Tot de klantenkring behoren Broekhuis Automotive, Budget Energie, Eteck, Leaseplan en Newport.

KT-Vision is thuis in de Salesforce-functionaliteit voor marketing-, verkoop-  en serviceafdelingen. Daarnaast ontwikkelt het bedrijfsapplicaties op het Salesforce-platform en add-ons voor de standaard-Salesforce-functionaliteiten. Het Salesforce Center of Excellence ondersteunt klanten als De Doelen, Oclc, The Student Hotel en Vandebron.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-30T11:21:00.000Z Cees Visser
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.