Maak kans op gratis deelname Dataiku-event in Londen

Twee Computable-lezers gezocht voor Egg-conferentie

Dataspecialist Dataiku, organisator van de Egg-conferentie in Londen op 2 juli aanstaande, geeft in samenwerking met Computable gratis tickets weg. Twee lezers van Computable krijgen de gelegenheid om op 1 juli kosteloos naar Londen af te reizen, de volgende dag de Egg-conferentie bij te wonen en daar een expertverslag van te schrijven. Wie interesse heeft, kan zich voor 19 juni aanmelden met een gemotiveerde toelichting.

Dat machine learning en artificial intelligence (ai) interessante kansen bieden voor organisaties weten we inmiddels. Wat voor velen echter nog een lastig vraagstuk is, is het verantwoorde gebruik ervan. Op de Egg-conferentie die op 2 juli plaatsvindt in Londen, vertellen innovatieve startups en gevestigde bedrijven over hoe zij dit in de praktijk hebben ingericht en ervoor zorgen dat ai op een verantwoorde en gedegen manier wordt ontwikkeld en toegepast.

Om te leren van deze best practices en kennis uit te wisselen geeft Dataiku, het bedrijf dat de conferentie organiseert, twee gratis tickets weg. Twee lezers van Computable krijgen daarbij de gelegenheid om op 1 juli gratis naar Londen af te reizen, de volgende dag de Egg-conferentie bij te wonen en over hun ervaringen een expertverslag te schrijven voor onze online-community. 

Deze sprekers staan op het podium tijdens EGG

Tijdens de conferentie van Dataiku kun je presentaties van deze sprekers bijwonen.

Verder vertellen organisaties als TomTom, Nokia Bell Labs en Cox Automotive over hun best practices met ai en data science en zijn er technische workshops die zijn bij te wonen. Het hele programma van de conferentie is hier te vinden.

De Egg-conferentie start op dinsdag 2 juli om 09.00 uur. Om te zorgen dat je niets hoeft te missen, verblijf je de nacht ervoor op uitnodiging van Dataiku in een hotel in Londen. 

Hoe maak je kans op een reis naar Londen met Dataiku?

Stuur voor woensdag 19 juni een e-mail aan redactie@computable.nl o.v.v. Egg-conferentie Dataiku. Geef daarin aan waarom je er graag bij wilt zijn. Op donderdag 20 juni hoor je of je erbij bent!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Vacatures Datamanagement

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-13T10:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.