Newchannel wordt Benelux-distributeur Bacula Systems

It-distributeur Newchannel uit Zoetermeer gaat de distributie verzorgen voor Bacula Systems in de Benelux. Het betreft enterprise back-up- en recovery-oplossingen voor datacenters, msp's en het mkb.

Aristide Caraccio, salesverantwoordelijke van Bacula Systems, geeft aan dat het Newchannel kiest omwille van zijn ervaring in de Benelux it-industrie. Ook geeft hij aan dat de software van het bedrijf vooral geïmplementeerd wordt bij grote datacenters en overheden.

Geen extra kosten voor back-up

‘Bacula’s oplossing voldoet aan de eisen van msp’s, hostingbedrijven, mkb en grote onderwijsinstellingen, terwijl de modernisering van hun disaster recovery-infrastructuur en het verminderen van operationele kosten hiermee in beeld komt', aldus Raymond Kreefft, ceo en mede-oprichter van Newchannel.

Het SaaS-model van Bacula is volgens hem dan ook het antwoord op de exploderende groei in data in zijn algemeenheid, waarbij Bacula geen extra kosten rekent voor de hoeveelheid data die wordt geback-upt.

New Channel is een value add distributeur gericht op het leveren van beveiligings- en managementoplossingen via een reseller kanaal in de Benelux. Het bedrijf, opgericht in 2011, is gevestigd in Zoetermeer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Vacatures Datamanagement

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-04T13:37:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.