Stiply komt in handen van Innovestit Group

Innovestit Group, specialist in het automatiseren van financiële en administratieve backoffice-processen, kondigt de overname van Stiply aan, expert in digitale handtekeningen. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

Stiply is een digitale tool die helpt om digitale documenten, zoals overeenkomsten, contracten, offertes en verklaringen, sneller te laten ondertekenen of direct een geldige incassomachtiging te verkrijgen. Met Stiply sluiten bedrijven en instellingen eenvoudig rechtsgeldige overeenkomsten. Van elke transactie wordt een audit-trail vastgelegd als extra bewijs. Stiply zorgt ervoor dat documenten ondertekend retour komen zonder dat er iemand naar om hoeft te kijken. Dit werkt ook voor grote hoeveelheden documenten tegelijk (bulk).

Oprichters van Stipy, René en Joost Kuhlmann, zien in de overname groeikansen door een schaalvoordeel en doordat nu de kennis van twee teams zijn te combineren. Erik van Doorn, ceo van Innovestit, stelt op zijn beurt dat zijn bedrijf door de overname tegemoet kan komen aan de groeiende behoefte van klanten om administratieve lasten verder te verlichten en mogelijke fraude tegen te gaan.

Stiply en Innovestit Group

"Naast klanten die direct bediend worden, werkt Stiply met een aantal partners, zoals Carerix (recruitment software), Nmbrs (HR-software) en Exact (business software)"

Stiply, opgericht in 2015, is een digitale tool om snel en eenvoudig een rechtsgeldige handtekening op contracten of verklaringen te zetten of direct een geldige incassomachtiging te verkrijgen. De onderneming heeft meer dan vijfhonderd klanten. Naast klanten die direct bediend worden, werkt Stiply met een aantal partners, zoals Carerix (recruitment-software), Nmbrs (hr-software) en Exact (businesssoftware). Stiply richt zich op de Europese markt en ondersteunt negen talen.

Innovestit Group helpt bedrijven en instellingen bij de digitale transformatie van hun backoffice. Onder de holding vallen vijf werkmaatschappijen: Coforce, Diesis, Easy Systems, ICreative en Stiply. Gezamenlijk bieden zij een totaaloplossing voor administratieve lastenverlichting van financiële en backoffice-processen, waaronder software voor purchase-to-pay, order-to-cash en robotic process automation die integreert met erp-, crm- en document management- en andere backoffice systemen.

Met 120 medewerkers bedient de onderneming meer dan duizend klanten wereldwijd. Tot de klantenkring behoren Ballast Nedam, Bol.com, Carpetright, Kwik-Fit, Intersnack en TU Delft.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-19T12:13:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.