NewPort Capital is aandeelhouder EDM Media Group

Manager

NewPort Capital treedt toe als aandeelhouder tot EDM Media Group (EDM). De dataspecialist uit Nieuwegein wil via deze investering zijn groeistrategie versnellen en zijn dienstverlening en technologische dataoplossingen verder uitbreiden. Het moet een boost geven aan de gekozen strategie.

De EDM Media Group, met vestigingen in Nieuwegein en Brussel, levert oplossingen op het gebied van datakwaliteit en marketingdoeleinden (klantinzicht en doelgroepbereik). Het bedrijf, opgericht in 1995, heeft 85 medewerkers in dienst en bedient voornamelijk klanten in de Benelux. Eerder dit jaar nam het Human Inference uit Arnhem over.

Rob van der Laan, managing partner van NewPort: ‘EDM biedt dataoplossingen voor bedrijven en beschikt over kennis op het gebied van data, technologie, wetenschap en relevante privacy wet- en regelgeving. Samen met het managementteam zien wij groeikansen in zowel binnen- als buitenland.’

NewPort uit Amsterdam investeert in Nederlandse ondernemingen met een operationele jaarwinst van twee tot zeven miljoen euro. Dat doet het bij bedrijven in voeding, verpakkingen, maakindustrie, financiële - en zakelijke dienstverlening. Het ondersteunt de managementteams bij het realiseren van groei.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-23T09:01:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.