Bynder plukt nieuwe ceo weg bij Onguard

Oprichter Chris Hall geeft stokje over aan 'veteraan' Bert van der Zwan

Chris Hall (links) en Bert van der Zwan.

Zes jaar nadat hij het bedrijf oprichtte, treedt Chris Hall terug als algemeen directeur bij Bynder. De dagelijkse leiding van het Amsterdamse marketingsoftwarebedrijf komt vanaf november in handen van Bert van der Zwan, huidig ceo van Onguard. Hall wordt commissaris en bewaakt in die rol de bedrijfsvisie, -ambitie en -cultuur.

Hall begon Bynder vanuit zijn zolderkamer en wist het uit te bouwen tot een onderneming van 325 medewerkers, 1.600 klanten en wereldwijd zeven kantoren in zes landen. Het bedrijf levert marketingsoftware en aanverwante diensten via de cloud. Met het saas-platform kunnen marketingafdelingen digitale bestanden professioneel beheren, vinden en delen.

Onguard

Om de groei de komende jaren voort te zetten, is het tijd voor iemand met het track record van Bert van der Zwan, aldus de scheidend ceo. Van der Zwan heeft ruim 25 jaar ervaring in managementfuncties bij softwarebedrijven. De afgelopen drie jaar was hij ceo bij Onguard, leverancier van debiteurenbeheersoftware. Voordien was hij managing director bij Unit4, vicepresident EMEA bij CA Technologies, ceo bij Twinfield en general manager EMEA bij Cisco Webex.

Computable sprak Bert van der Zwan twee jaar geleden over zijn ceo-rol bij Onguard. 'Ik vind het wel belangrijk om in het eerste team te spelen', liet hij destijds optekenen.

20 miljoen

In 2016 investeerde een Amerikaanse investeringsmaatschappij 20 miljoen euro in Bynder, voor de ontwikkeling van nieuwe producten en voor verdere groei in het buitenland. Onder de klanten van Bynder bevinden zich Akzonobel, KLM, Puma en Spotify.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-18T10:11:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.