Legian neemt belang in Puur-IT

Het Haagse Legian Consultancy & Network Services neemt een strategisch belang in Puur-IT, een neutrale netwerkoperator, om de huidige activiteiten op het gebied van netwerkinfrastructuren verder te verbreden.

'Samenwerken is een must in deze markt', vertelt Jeffrey Stokje, directeur van Puur-IT. 'Als kleinere partij kun je alleen overleven met een partner die diepgaande netwerkkennis heeft en waar je je prettig bij voelt.'

'Hoewel we in grootte verschillen, gaan we als gelijkwaardige partners verder'. aldus Marcel Paardekooper, directeur van Legian. 'Puur-IT heeft specialisten in dienst en wij hebben specialisten in dienst. Mensen die heel goed op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen op het gebied van netwerkinfrastructuren. Wij helpen hen met extra kennis en ervaring, zij helpen ons onze verdere groei vorm te geven en mogelijk te maken.'

Paardekooper legt uit dat Puur-IT daarnaast ook dezelfde bedrijfscultuur en visie op werkgeverschap heeft. De leiding over Puur-IT wordt uitgebreid met een cto van Legian. De vestiging van Puur-IT in Amersfoort blijft bestaan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-23T13:06:00.000Z Teus Molenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.