Bynder lijft videoplatform We Adapt in

Beeld van Video Brand Studio van Bynder.

Marketingtechbedrijf Bynder heeft We Adapt overgenomen, een software-as-a-service (saas)-platform dat merken helpt bij de ontwikkeling en de inzet van videocontent. Met de toevoeging van We Adapt, dat is omgedoopt tot Video Brand Studio, biedt Bynder klanten nu een centraal platform voor het beheren van al hun marketingcontent, zoals tekst, afbeeldingen en video.

Het Amsterdamse Bynder levert marketingsoftware en aanverwante diensten via de cloud. Met het saas-platform kunnen marketingafdelingen digitale bestanden professioneel beheren, vinden en delen (dam: digital asset management). Daar is nu met de aankoop van We Adapt video bijgekomen. Dat was nodig omdat de vraag naar digitale videoreclame, gedistribueerd over een breed scala van kanalen, waaronder sociale media, websites, e-mailmarketing campagnes en digitale reclameplatforms, fors groeiende is.

Volgens Bynder kunnen marketingteams met de Video Brand Studio zonder specialistische kennis sets van video’s maken en updaten, gestuurd door onder andere (meta)data en templates (die voldoen aan de richtlijnen van een merk).

We Adapt is opgericht in 2017 vanuit het productiebureau Minivegas. Eigenaar Maarten Boon zag dat er geen goede oplossing bestond om commercials af te stemmen op en te verspreiden over de verschillende kanalen. Video-advertenties werden één-op-één doorgeschoten naar alle online-kanalen. Met We Adapt zijn video's wel aan te passen en toe te spitsen op kanalen en hun doelgroepen.

Tot de klanten van We Adapt behoren KLM, Catawiki en de NS.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-05T11:59:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.