Broad Horizon laat oog vallen op databeheerexpert DMP

Overname handen schudden

De Amsterdamse it-dienstverlener Broad Horizon heeft Data Management Professionals (DMP) gekocht. Dit bedrijf uit Zeist biedt datamanagementdiensten. Er werken zo'n zestig man bij DMP. Met de overname vult Broad Horizon een lacune: in het portfolio ontbrak nog expertise van de opslag, beschikbaarheid en het beheer van grote hoeveelheden data.

DMP richt zich met zijn databeheeroplossingen op 'datarijke' organisaties in het midden- en hogere segment. Het bedrijf is actief in de Benelux, Duitsland, Spanje, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk. Het bedient ruim driehonderd klanten en huurt capaciteit in tien datacenters verdeeld over vier continenten.

De overname van DMP past binnen de overnamestrategie die Broad Horizon hanteert. Het bedrijf wil klanten een breed palet aan diensten op het gebied van data-, opslag- en clouddiensten en business applicaties aanbieden.

Naast de werkmaatschappijen managed hostingprovider True, dataspecialisten Cmotions en Underlined, virtualisatie-expert Square One Solutions en netwerkorganisatie The Partner Sales biedt Broad Horizon zelf Microsoft Dynamics-diensten. Daartoe zijn per 1 november 2019 de onderdelen en Microsoft-partners Abecon, Breinwave, GreatCircle en House of Engagement gezamenlijk verder gegaan als Broad Horizon.

Bij de Broad Horizon-groep werken bijna vijfhonderd mensen. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam, Hilversum, Nieuwegein, Maastricht en Amersfoort en heeft ook een kantoor in Gent.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-07-16T17:29:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.