Conclusion koopt bi-expert Hot Item

Puzzel

De Utrechtse it-dienstverlener Conclusion neemt Hot Item over. Dat bedrijf uit Amsterdam levert diensten op het vlak van business intelligence (bi) en analytics. Conclusion krijgt toegang tot nieuwe datadiensten en wil met de aankoop zijn marktpositie op dit gebied verbeteren.

Hot Item is een business intelligence (bi)- en analytics-dienstverlener met 250 medewerkers. Het verzorgt advanced analytics en big data engineering, competentieontwikkeling voor datagedreven organisaties, beheer van hybride data-omgevingen en databeheer voor pensioenfondsen.

Conclusion focust zich als it-dienstverlener op bedrijfstransformaties. De organisatie beschikt over 25 dochterondernemingen, zoals Amis, Conclusion Connect en Yellowtail, die elk een eigen specialisatie hebben. De groep heeft 1.750 medewerkers in dienst.

Via de overname van Hot Item verbreedt en versterkt Conclusion zich op het gebied van datagedreven implementaties op het snijvlak van business en data technologie, datamanagement en integraties.

De overname moet nog goedgekeurd worden door de Autoriteit Consument en Markt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-02T09:39:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.