Rabobank nieuwsgierig naar analysesoftware Cuurios

Het Rabobank Startup & Scale-Up team heeft Cuurios substantiële groeifinanciering verstrekt om het bedrijf verder op te schalen. Het jonge bedrijf uit Delft levert data-analysesoftware om industriële activiteiten beter te digitaliseren. Recent haalde Cuurios kapitaal op in een investeringsronde met Secondstage Ventures.

Cuurios levert software waarmee klanten data automatisch vertalen naar concrete acties met als doel om hun (productie)processen te verbeteren. Volgens het bedrijf worden productiegerelateerde acties in veel organisaties niet op een gestandaardiseerde manier beheerd. Denk aan verschillende actielijsten in verschillende Excel-bestanden op gedeelde schijven.

De software van het Delftse bedrijf elimineert dergelijke onbeheerde lijsten en levert in ruil daarvoor een beheerde, flexibele en schaalbare oplossing waarbij bedrijfsdata worden vertaald naar bruikbare inzichten. De daaruit voortkomende acties worden beheerd, toegewezen en gevolgd op dit  softwareplatform van Cuurios. 

Het bedrijf geeft als voorbeeld dat de software geautomatiseerde datagedreven adviezen kan generen om uitval van bedrijfsmiddelen (assets) te voorkomen, met als uiteindelijke resultaat een productiestijging.

Klanten van Cuurios zijn Total E&P, Sabic, Translink en Avebe.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-07-06T09:57:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.