Écart helpt Escrow4all met groei

Dit artikel delen:

De Nederlandse investeerder Écart heeft een meerderheidsbelang genomen in Escrow4all, specialist in continuïteitsregelingen voor bedrijfskritische saas-applicaties, broncode escrow en verificatiediensten. De Nederlandse escrow-specialist is in 2009 gestart.

Bij een escrow-contract wordt de broncode bij een derde partij in bewaring gegeven om ervoor te zorgen dat er niets mee kan gebeuren. Verlies of verandering van de broncode brengt hoge kosten met zich mee. Op die manier zorgt escrow voor bedrijfscontinuïteit.

De oplossingen van Escrow4all ondersteunen saas-aanbieders en softwaremakers met het invullen van continuïteitsvraagstukken van hun klanten. Voor eindgebruikers van bedrijfskritische softwareapplicaties reduceert Escrow4all de gevolgen van het plotselinge wegvallen van de maker, bijvoorbeeld door een faillissement.

Directeur Rolf Metz legt uit dat Écart zich richt op groeiende ondernemingen met een duidelijk trackrecord opererend in markten met veel potentie. 'Escrow4all heeft over de afgelopen jaren een fraaie, consistente groei getoond in zowel omzet als winstgevendheid. Het bedrijf opereert op het snijvlak van zakelijke dienstverlening en ict, twee sectoren waar wij in zijn gespecialiseerd. Escrow4all onderscheidt zich met een hogere kwaliteit dienstverlening.'

Verankeren

Herman Kui, oprichter en directeur van Escrow4all: 'Als aanbieder van continuïteitoplossingen zie ik het als een plicht om de bedrijfscontinuïteit van Escrow4all zelf op lange termijn te verankeren. Dat vraagt om een aandeelhouder met een onbeperkte horizon. Als evergreen fund investeert Écart voor de lange termijn en committeert zich voor onbepaalde tijd. Met de steun van Écart zal Escrow4all focussen op productinnovatie en verdere groei van het team. De expertise en het netwerk van deze nieuwe aandeelhouder komen goed van pas.”

Escrow4all werkt voor meer dan 350 softwarebedrijven en ruim 2.500 bedrijven maken gebruik van escrow-regelingen verzorgd door het bedrijf. Het bedrijf is als eerste escrow-provider in Nederland sinds 2013 volledig ISO27001-gecertificeerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-08T11:24:00.000Z Teus Molenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.