Schrokop Techone slokt QNP op

Dit artikel delen:

Techone verstevigt zijn positie in Zuid-Nederland door de overname van QNP uit Breda. De acquisitie past binnen de groeiambities van Techone om de leidende it-dienstverlener te worden voor het Nederlandse mkb.

QNP, dat meer dan dertig jaar bestaat, levert met een kleine vijftig medewerkers it- en communicatieoplossingen. HDe klantengroep bestaat uit mkb-bedrijven en zorginstellingen. In de regio wordt QNP veelal herkend aan het moderne pand waarin het bedrijf is gehuisvest.

QNP zal vanuit dat gebouw in Breda als zelfstandige unit blijven opereren, zoals gebruikelijk binnen de strategie van Techone. Voor de klanten van QNP betekent deze acquisitie dat de dienstverlening hetzelfde blijft en zij toegang krijgen tot het productaanbod van Techone.

Techone expandeert vooral door overnames. Jaarlijks worden zo’n tien acquisities gedaan. Afgelopen september werd Mc-Data uit Hellevoetsluis ingelijfd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-01T11:41:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.