P2 Consulting sluit zich aan bij Valcon

P2 Consulting sluit zich aan bij de combinatie van First Consulting, Viqtor Davis en het Scandinavische Valcon. Onlangs besloot laatstgenoemd drietal verder te gaan als Valcon, specialist op gebied van data en technologie. P2 wordt samengevoegd met de Britse vestiging van Valcon.

Het fusiebedrijf telt nu duizend consultants, die werken voor klanten in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Denemarken, Zweden en Nederland. De combinatie van P2 en het huidige Valcon UK telt driehonderd mensen. De ambitie is om in Noordwest-Europa uit te groeien tot een eerste klas operationeel adviesbureau met verregaande technologie- en datamogelijkheden.

Digitale transformatie

P2 Consulting is een Britse adviesorganisatie die zich richt op digitale transformaties, van strategie-uitvoering tot go-live-implementatie. Ook doet men projectmanagement. Met tweehonderd mensen ondersteunt P2 vooral klanten op gebied van financiële dienstverlening, nutsbedrijven, detailhandel en overheid.

Valcon Group Managing Partner, Geert van den Goor, denkt de ervaring van P2 met advies over financiële criminaliteit te kunnen gebruiken voor het bredere Nederlandse en Scandinavische klantenbestand.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-21T10:55:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.