BCNL eert zes blockchain-initiatieven

Tijdens de Dutch Blockchain Week 2022 zijn de winnaars bekendgemaakt van de derde editie van de Dutch Blockchain Awards. The New Fork / Open Food Chain, Bouwen Aan Digitaal Vertrouwen & Hogeschool Utrecht, Copernicus Beer, Authic Labs, Watson Law en Sabine Brink gingen er met de felbegeerde prijzen vandoor.

De Dutch Blockchain Week (DBW) werd georganiseerd door Blockchain Netherlands. Tijdens deze week werden voor de derde keer op rij in totaal zes blockchain-awards uitgereikt.

Computable had zich als partner verbonden aan deze Dutch Blockchain Awards. In vijf categorieën waren kandidaten aangedragen, ook was er een prijs voor de BCNL-community. Er is gekeken naar aansprekende blockchain-voorbeelden in de zakelijke markt, betekenisvolle toepassingen in het onderwijs, in technologische implementaties, nieuwkomers, maar ook waren personen genomineerd die met blockchain het verschil hebben gemaakt.

De winnaars van de Dutch Blockchain Awards 2022 zijn:

  • Enterprise Solution Award: The New Fork / Open Food Chain
  • Meaningful Education Award: Bouwen Aan Digitaal Vertrouwen & Hogeschool Utrecht
  • Impactful Person Award: Sabine Brink
  • Technology Implementation Award: Copernicus Beer
  • Best Newcomer Award: Authic Labs
  • BCNL Community Award: Watson Law

De week stond verder in het teken van mondiale blockchain ontwikkelingen en het ecosysteem in Nederland met een inhoudelijk programma rondom verschillende thema’s.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Computable had zich als partner verbonden aan deze Dutch Blockchain Awards. Neem aan dat een criticaster zoals onze nationale faalhaas hierin buiten coulissen is gehouden, het opportunisme is de redactie tenslotte niet vreemd. Wat betreft de veren die ergens in gestoken worden, ik zou graag wat meer argumentatie willen dan een opsomming van de winnaars. Dus kom op Sander, ga eens wat doen voor je geld.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-24T16:01:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.