Testgroepen Getronics bundelen krachten

De drie grote afdelingen die zich binnen Getronics PinkRoccade bezighouden met het testen van applicaties, systemen en infrastructuur, bundelen hun krachten in de testgroep Full Service Testdienstverlening. De ict-dienstverlener hoopt zo beter zichtbaar te worden in de markt.

De drie afdelingen van Getronics PinkRoccade die zich bezighouden met testen, gaan samenwerken in de virtuele testgroep Full Service Testdienstverlening. Het Test Expertise Centrum (TEC), Teststraat (TS) en Test Services Getronics Delivery Process (GDP) zijn daartoe bij elkaar getrokken.

De dienstverlener hoopt met de samenvoeging beter zichtbaar te worden op het gebied van testen. "Op het gebied van testen is Getronics PinkRoccade helaas nog niet goed zichtbaar in de markt", schrijft het bedrijf in een verklaring aan Computable.

Bij de afdeling werken in totaal driehonderd testprofessionals. Tweehonderd werknemers zitten in Nederland. Ongeveer tachtig testers werken in India.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Getronics is testers kwijt

Er werken 300 mensen bij de test afdeling van Getronics, 200 in Nederland en 80 in India. 20 mensen zijn verdwenen. Bent u of kent u een van deze 20 mensen, neem dan contact op met de politie in uw eigen woon of verblijf plaats.

Fijn om te horen dat we samengevoegd zijn via computable.

Naar mijn idee alleen maar positief!

@Sebas: Het is een beproefde manier om personeel te lozen, ik heb dit in 2000 zelf bij de hand gehad, we moesten "centraliseren", hup, allemaal naar Maarssen.
Van mijn divisie, 20 man, gingen er daadwerkelijk 2 over, de rest werkt nu bij de concurrent............

Inderdaad eerst samenvoegen in hapklare brokken... dan makkelijker te verkopen

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-30T15:24:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.