Novell zet streep door BrainShare 2009

Dit artikel delen:

Linux-distributeur Novell heeft zijn jaarlijkse gebruikersconferentie BrainShare afgelast. Klanten zouden het budget niet meer hebben om af te reizen naar Salt Lake City. De conferentie bestaat al twintig jaar en trok ieder jaar veel Nederlandse gebruikers.

Linux-leverancier Novell organiseert in 2009 niet de wereldwijde gebruikersconferentie Brainshare. Veel klanten van de leverancier zouden door de economische omstandigheden niet het budget hebben om af te reizen naar Salt Lake City, waar de conferentie werd gehouden.

"Velen van jullie hebben aangegeven dat het huidige economische klimaat dwingt kosten te reduceren wat betreft reizen en andere beheersbare kosten en dat jullie daarom twijfelen om BrainShare 2009 te bezoeken", schrijft Novells marketingdirecteur John Dragoon.

Novell heeft meerdere conferenties geannuleerd dit jaar. Ook een jaarlijkse interne salesconferentie is afgelast, schrijft CNet.

Brainshare wordt al zo'n twintig jaar door Novell georganiseerd. Het is de eerste keer dat het evenement wordt geannuleerd. De leverancier bekijkt of er in 2010 wel genoeg animo is om de conferentie te houden. In 2008 trok de conferentie 5500 bezoekers, waaronder ook ongeveer honderd Nederlandse klanten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Misschien een ideetje voor Novell om deze bijeenkomst volgende jaar virtueel te gaan doen? in bijv. Second Life? of andere cyberspace omgeving?

Mooi development opportunity

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-12-22T10:59:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.